Het recept voor broodje zalm roomkaas
Hij is op veel verschillende manieren te maken; op een pistolet, stokbrood, bagel of zelfs een croissant als je het lekker vind. Een broodje zalm roomkaas hoort op iedere lunchplank thuis, maar kan ook prima als snelle lunch.
Creatief culinair
De moderne variant van dit broodje is een creatieve variant, geïnspireerd op eettradities uit diverse culturen en landen. Je ziet ‘m tegenwoordig vaak met komkommer, een uitje en rucola. Ook de roomkaas wordt wel eens vervangen, bijvoorbeeld door aioli. Echt iets om eens te proberen!
Zo’n beetje in de jaren 80 werd het in Nederland een luxe optie voor de lunch of bij catering, onder andere dankzij de delicatessenwinkel zoals De Margondiër!

Als een vis in het water – het makkelijke broodje zalm
Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk én lekker kan? Zin in een vers broodje met zalm? Kom langs bij De Margondiër in de Oosterpoort, Groningen en kies je favoriete broodje ‘Als een vis in het water’. Wij maken hem ambachtelijk op onze eigen manier: met aioli in plaats van roomkaas: een heerlijk moderne twist!
Geen tijd? Bestel ‘m direct online – dan ligt-ie voor je klaar als je binnenloopt!