Hoezo “De Margondiër”?

‘Margondiër’ verwijst naar mijn moeder Marjan, of ‘Mar’ zoals ik haar als kind al noemde. Als horeca-vrouw kon zij ‘Bourgondisch’ koken en haar gasten verwennen. Bij ons worden alle broodjes met ‘Mar’gondische liefde en vakmanschap bereid. Onze ambachtelijk gebakken broodjes zijn altijd vers en rijkelijk belegd met heerlijke combinaties uit onze eigen keuken.

Denk aan verrukkelijke ingrediënten zoals vijgenchutney, brie, dadels, carpaccio, truffelmayonaise, zelfgemaakte gehaktballen met smaakvolle sauzen, mozzarella, tomaat, verse basilicum, gerookte zalm en olijven. Met deze ingrediënten creëren wij de meest onvergetelijk lekkere combinaties die je geproefd moet hebben! Laat je verrassen en geniet van onze smaakvolle belegde broodjes.

In de Oosterpoort gebeurt het!

De Oosterpoort is natuurlijk de leukste en gezelligste wijk van Groningen. We zijn niet alleen heel dorps, maar ook erg ondernemend en creatief met elkaar. Oosterpoorters zijn een boeiende mix van mensen van divers pluimage. Die saamhorigheid wordt mede versterkt door de kleine ondernemers.

De meeste ondernemers met elkaar zitten in een ondernemersvereniging, namelijk de Ondernemersvereniging Oosterpoort. Deborah zet zich hier actief voor in en heeft het voortouw genomen om de club nieuw leven in te blazen, zo ontstond de nieuwe OVO in 2020.